Nejnovější recenze ze sekce Pánské kopačky
- spokojenost
- Kůže
- Kvalita
Klasika,kterou užívám už 15 let.
Tento produkt používám již řadu let a jsem s nimi maximálně spokojen.
- Kvalitní materiál
- Pohodlné
V popisu produktu jsem četl, ze je možné kovové kolíky vyměnit za plastové, které jsem ke kopačkám nedostal, ale počítal jsem s nimi.
Nejlepší kopačky na trhu Nezničitelné. Své první jsem měl 6 let. A to jsem v nich odehrál vždy celou zimní přípravu.
- kvalitní
- Kvalitní zboží
tyto boty používám asi 20 let, jsou dokonalé
- Jsem spokojen s kvalitou výrobku
- Kopačky již používám v delším časovém horizontu.
- Klasika, kterou užívám už 20 let
- Líbí se mi starý design
- Jinak nic!
- Hodnotím BÍLOU VERZI!!!
- Po třech zápasech, upozorňuji, že chodím jen přes léto se "starými pány" na sranda fotbal, odlepená podrážka. Po uznání reklamace a slepení hned při dalším zápase odlepeny podrážky obě.
- Nedoporučuji! Made in Germany - nevěřím!
- Druhá reklamace neuznána. Prý jsem se o kopačky špatně staral a k vytržení došlo vlivem vysušení a ztvrdnutí kůže. Sorry jako. O kopačky jsem se staral a nikdy s nimi nehrál v dešti. Po pár hraních nepoužitelné, nikdy více! Nevím zda by u klasického černého provedení byl stejný problém...
- kvalitní kůže
Chtěl jsem je
- ze zacatku super pohodlne
- vubec neklouzou
- časem se vytahají
- po dvou zapasech se mi uz odlimilo par stupliku
- vlozka se rychle proslapla
- kůže je kůže nejsou to takové ty barevné hadráky co dnes frčí a nic nevydrží
- aby vydrželi tak je třeba se o ně starat a né po zápase hodit od blata do kouta
- kvalita materiálu
- pohodlnost
- zatím mi s ní nějde kopat má oblíbená ,,šajtle" :-D Hold to musím ještě trochu potrénovat
S nákupem kopaček s klokaní kůže jsem zatím velmi spokojen. Jsou pohodlné, vypadají bytelně, že by se nemuseli po pár měsících zničit.
Uvidíme, snad vydrží.
Zatím mě ještě baví se o kožené kopačky starat, promazávat je, udržovat je v čistotě...opět až čas ukáže, jak dlouho mi tato ,,pečlivost" vydrží...:-D
Ještě se mi hůře kope mou oblíbenou ,,šjatlí", ale myslím, že za pár tréninků do bude již ok :-D
- Jiné turfy si nekupuji a nikdy mě nezklamali
- žádné
:-)
- pohodlné
Spokojenost, zakoupeno už víckrát a super.
- Ok
Ok
Zobrazuji 261 - 280 ze 422 recenzí « Předchozí 1...12 13 [ 14 ] 15 16...22 Další »